HANDLEIDING MYEASYCHANNEL

Advanced Modules

Monitor/TV schakelen (optioneel)

Optioneel is er de EXTRA module voor het in en uitschakelen van uw monitor.

Standaard maakt deze module gebruik van de CEC functie van de monitor.

Heeft uw monitor deze functie niet, dan kan de module specifiek voor uw toestel worden geconfigureerd.

Klik op EXTRA rechts boven.

U ziet nu  het z..g. Dashboard met uw opties, waaronder de monitor schakelaar.

Myeasychannel Cue schakelt de montoren automatisch of handmatig uit.

Automatisch:

Klik op het baluwe icoon rechts van de button  "Automatisch" on de aan- en uittijden te automatiseren.

U ziet nu de kalenderfunctie.

Bepaal de datum en de in- en uittijden wanneer de monitor aan- of uit moet.

Kies eventueel ook specifieke dagen, door deze aan te vinken.

Klik op 'Opslaan'.

Handmatig schakelen;

U kunt de monitor ook handmatid schakelen.

Klik daarvoor op Manual > AAN of UIT.

Wilt weer terug naar de automatische instellingen, vergeet dan niet op "Automatisch" te klikken. De knop wordt dan weer groen en zal de ingestelde kalender en tijd volgen.